LOVEA - 100% természetes kókusz olaj - bőrvédő hatás - ECOCERT 100ml

Raktáron
SKU
LO2030670
2 990 Ft

A Lovea tanúsított, természetes napozó kozmetika legalább 95%-ban, de néha akár 100%-ban természetes eredetű alapanyagokat tartalmaz. A növényi olajok vagy az agyag erejét használja fel, és – virágillata révén – rögtön az első szippantásnál le fogja venni a lábáról! Az összes Lovea termék kulcsfontosságú alkotóeleme a ritka, tahiti Monoï olaj, amelyet – hidratáló, tápláló és védő hatása miatt – több mint ezer éve használnak.

100% -ban természetes eredetű összetevők. A COSMOS ORGANIC szabvány szerinti organikusan tanúsított formula * a bolygó és a környezet nagyobb tiszteletére. Parabén-szilíciumtól és paraffintól mentes. Puha és selymes textúrájú tapintású, a száraz bőr selymesen sima. Nincs hozzáadott illat, a bőrt kellemesen illatosítja, Alkalmas minden bőrtípusra, Visszaállítja a ragyogást és az erőt a nagyon száraz és törékeny hajban.

A kókusz vaj a bőrt nyugtató és védő tulajdonságai miatt híres. Gazdag zsírsavakban, amelyek jót tesznek a hajszálaknak, javítja és helyreállítja a sérült haj fényét.   A kókuszvaj természetesen egzotikus kókuszos isteni édes és sima illatú. Az E-vitamin antioxidánsként működik, hogy a termék tulajdonságait idővel megőrizze.

Írja meg a saját véleményét

Írjon véleményt a következő termékről: LOVEA - 100% természetes kókusz olaj - bőrvédő hatás - ECOCERT 100ml
Ár
Minőség