GREEN PHARMACY micellás víz 3in1 kamilla kivonattal 500 ml

Raktáron
SKU
5904567052906
1 099 Ft

0% parabén, szappan, mesterséges színezék és illatanyag. Mesterséges illatanyag mentes. Hármas hatás: tisztít, tonizál és hidratál. Mindennapi használatra. 

GREEN PHARMACY Micellás arclemosó kamilla kivonattal 500 ml

0% parabén, szappan, mesterséges színezék és illatanyag

Mesterséges illatanyag mentes.

Hármas hatás: tisztít, tonizál és hidratál. Mindennapi használatra. Nem szükséges leöblíteni. A micellás formula magas minőségű kezelést nyújt a sminkeltávolításban. A természetes pH megvédi a bőr fiziológiai egyensúlyát és nincs hatással a bőr természetes védekezőképességére. Gyengéden és hatásosan távolítja el a szennyeződéseket az arcról, nyakról, valamint a dekoltázs bőréről, továbbá a szem és száj környékéről. Kamilla kivonattal gazdagított, mely nyugtatja a bőrt, a panthenol pedig hidratálja. A további speciális összetevők csökkentik az irritációt, rugalmassá, jól táplálttá, hidratálttá és simává teszik a bőrt. Minden bőrtípusra ajánlott, beleértve az érzékeny, valamint irritációra hajlamos bőrt. Egy kis üledék a folyadék alján a gyógynövény kivonatok miatt fordulhat elő.

Használata: nedvesítsen be egy vattakorongot a micellás vízzel és gyengéden törölje át vele a szemkörnyék, arc, nyak és dekoltázs bőrét. Ismételje addig, míg a vattakorong tiszta nem marad. Használható kontaktlencse mellett is.

Írja meg a saját véleményét

Írjon véleményt a következő termékről: GREEN PHARMACY micellás víz 3in1 kamilla kivonattal 500 ml
Ár
Minőség