EVELINE NAIL THERAPY PROFESSIONAL lábkörömgomba elleni körömecsetelő 12 ml

Raktáron
SKU
5901761956610
1 190 Ft

Speciálisan a körömgomba kezelésére és megelőzésére kifejlesztett formula.

Aktív hatóanyagok , melyek mélyen a körömbe hatolva fejtik ki hatásukat, ezzel megelőzve a mikroorganizmusok fejlődését és hatékonyan védik a körömgomba kialakulását.

EVELINE NAIL THERAPY PROFESSIONAL lábkörömgomba elleni körömecsetelő 12 ml

Speciálisan a körömgomba kezelésére és megelőzésére kifejlesztett formula. Aktív hatóanyagok , melyek mélyen a körömbe hatolva fejtik ki hatásukat, ezzel megelőzve a mikroorganizmusok fejlődését és hatékonyan védik a körömgomba kialakulását. A termék használatával a elősegíti a körömlemez újraépülését és felgyorsítja annak regenerációját. Azonnal hatásként egészségesebb kinézetet kölcsönöz a körömnek, elfedi a tökéletlenségeket és fényesebbé teszi a körömlemezt.

A körömkondícionáló rendszeres használata erős védőpajzsot képez mindenféle körömfertőzéssel szemben és sokkal szebb kinézetet biztosít a körmének.

Használata: nem festett, megtisztított és száraz körmön használja. Terápiás jelleggel minden nap használja a terméket 4 napon keresztül, egymásra kenve minden nap a rétegeket, a 4 nap elteltével mossa le acentonmentes lemosóval. Ezután kezdje előlről a kezelést újabb 4 napig. Megelőző jelleggel a hölgyek a színes körömlakkra is felvihetnek egy réteget.

Írja meg a saját véleményét

Írjon véleményt a következő termékről: EVELINE NAIL THERAPY PROFESSIONAL lábkörömgomba elleni körömecsetelő 12 ml
Ár
Minőség