EVELINE 9in1 Ultra gyengéd szőrtelenítő krém hónaljra, bikini vonalra és lábra érzékeny bőrre 125 ml

Raktáron
SKU
5901761987249
1 090 Ft

Ultra-gyengéd szőrtelenítő krém 9az1-ben

gyapotmagolajjal, nagyon érzékeny bőrre

hónalj, bikini, láb

Ultra-gyengéd szőrtelenítő krém 9az1-ben

gyapotmagolajjal, nagyon érzékeny bőrre

hónalj, bikini, láb

Használati utasítás: Ÿ A krémet egyenletesen kenje szét a szőrteleníteni kívánt területeken a spatula használatával. Ne dörzsölje bele a bőrbe. Ÿ Hagyja a bőrön 5 percig, majd a spatula segítségével óvatosan távolítsa el a krémet egy kis területről. Ha a szőrzet könnyen eltávolítható, a maradék krémet is távolítsa el a spatulával, a szőr irányába. Ha a szőrzetet nem könnyű eltávolítani, hagyja a krémet a bőrön, de ne teljen el több 10 percnél a szőrtelenítés megkezdésétől. Ÿ A megmaradt krémet nedves szivaccsal eltávolíthatja, majd öblítse le a bőrt meleg vízzel (szappan nélkül), törölje szárazra.

Figyelmeztetések:

Első használata előtt végezzen allergia tesztet: használja a bőrfelület kis részén, várjon néhány percet és öblítse le. Amennyiben 24 órán belül a kezelt bőrfelületen nem jelentkezik allergiás reakció, használhatja a krémet. A használata utáni 24 órában a kezelt bőrfelületen ne használjon dezodort vagy izzadásgátlót. Kerülje a napozást. Tioglikolátot és egy alkalizálószert tartalmaz.

Szembe ne kerüljön! Szembe kerülése esetén azonnal bő vízzel öblítse ki és forduljon orvoshoz!

Tartsa be a használati útmutató előírásait!

ERŐS HATÁSÚ KÉSZÍTMÉNY. NE DOBJA EL A CSOMAGOLÁST (KARTONDOBOZ) MIVEL PONTOS TÁJÉKOZTATÁST NYÚJT A HASZNÁLATRÓL ÉS ÓVINTÉZKEDÉSEKRŐL! NE HASZNÁLJA IRRITÁLT, NAPBARNÍTOTT, HEGES, SEBHELYES BŐRÖN, EKCÉMA ÉS EGYÉB BŐRELVÁLTOZÁS ESETÉN! KERÜLJE A NYÁLKAHÁRTYÁVAL VALÓ ÉRINTKEZÉST! NE HASZNÁLJA ARC, FEJBŐR, MELL, ANÁLIS TERÜLET ÉS NEMI SZERVEK SZŐRTELENÍTÉSÉRE! TÁROLJA SZOBAHŐMÉRSÉKLETEN, HŐFORRÁSOKTÓL TÁVOL!

GYERMEKEKTŐL ELZÁRVA TARTANDÓ!

összetevők: Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Thioglycolic Acid, Calcium Hydroxide, Potassium Hydroxide, Ceteareth-20, Glyceryl Stearate SE, Propylene Glycol, Parfum (Fragrance), Ethylhexyl Stearate, Paranum Liquidum, Camellia Japonica Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Gossypium Herbaceum Seed Oil, Benzyl Alcohol.

Írja meg a saját véleményét

Írjon véleményt a következő termékről: EVELINE 9in1 Ultra gyengéd szőrtelenítő krém hónaljra, bikini vonalra és lábra érzékeny bőrre 125 ml
Ár
Minőség