ECO LINE - környezetbarát konyhai tisztítószer 750 ml

Raktáron
SKU
5901474039150
1 099 Ft

Környezetbarát konyhai tisztítószer

Környezetbarát konyhai tisztítószer. Tökéletesen eltávolít mindenféle szennyeződést, a legmakacsabb odaragadt koszt és zsírmaradványokat is. Használata után a konyha ragyogóan tiszta lesz. Használata: szórjuk fel a tisztítandó felületre,  majd szivaccsal  töröljük le. Makacs szennyeződés esetében a folyadékot hagyjuk hatni 10 percig, majd szivacs vagy törlőrongy segítségével töröljük le. Ne súroljuk a felületet. Alaposan öblitsük le vízzel, majd töröljük szárazra.

Ne használjuk kezeletlen fafelület tisztítására. Használat előtt végezzünk próbatisztítást egy kevésbé látható felületen.

Az EU Ecolabel címke odaítélésére vonatkozóan 2009. november 25 –én európai parlamenti és tanácsi rendelet született (66/2010/EK). Ezen rendelet nagyon szigorú szabályokhoz köti az uniós ökocímke viselésére való jogot. A rendelet értelmében ugyanis csak azok a termékek érdemesek rá, melyek teljes életciklusukat tekintve csak kismértékben károsítják a környezetet. Az uniós ökocímke odaítélésének kritériumait termékcsoportonként állapítják meg.

Írja meg a saját véleményét

Írjon véleményt a következő termékről: ECO LINE - környezetbarát konyhai tisztítószer 750 ml
Ár
Minőség