CAMELEO NEON COLORS kimosható hajszínező szőke hajra – kék

Raktáron
SKU
5901350469576
999 Ft

akár 2 hétig tartó hatás

DERMATOLÓGIAILAG TESZTELT

Kimosható hajszínező, otthoni használatra. Hatása kb. 10-15 hajmosásig megmarad. Használat előtt olvassa el az egész tájékoztatót. A szín csak a világos vagy a szőkített hajon fog megjelenni, amennyiben sötét a haja, előtte ki kell szőkíteni.

CAMELEO NEON COLORS kimosható hajszínező szőke hajra – kék

akár 2 hétig tartó hatás

DERMATOLÓGIAILAG TESZTELT

Kimosható hajszínező, otthoni használatra. Hatása kb. 10-15 hajmosásig megmarad. Használat előtt olvassa el az egész tájékoztatót. A szín csak a világos vagy a szőkített hajon fog megjelenni, amennyiben sötét a haja, előtte ki kell szőkíteni.


Alkalmazása:
1. A festéket a korábban megmosott, törölköző nedves hajra kell felvinni. A festéket fel lehet vinni a haj teljes hosszára csíkokban vagy a végekre.
2. Hagyja fent a festéket 3-15 percig attól függően, hogy mennyire intenzív színt szeretne kapni. Minél tovább marad fent a festék a hajon, a szín annál sötétebb, annál intenzívebb és nehezebben kimosható lesz.
3. Öblítse le a hajat langyos vízzel.

A hajon a szín körülbelül 10-15 hajmosásig marad meg attól függően, mennyire volt intenzív a kiindulási szín és milyen kondícióban van a haj.

Hasznos tanácsok: a krém felvitele során keletkező bőr elszíneződéseket arc tonikkal átitatott vattával könnyen el lehet távolítani. Kerülje a termék ruhával való érintkezését, mert az nehezen eltávolítható foltokat eredményezhet. Hosszabb haj esetén ajánlott két tubus színezőt használni.
FIGYELEM! Nem ajánlott a hajszínező krémet dauer vagy vegyszeres hajfestés után 14 napnál korábban használni. Használat előtt ajánlott letesztelni a színt egy hajtincsen.
A HAJSZÍNEZŐK SÚLYOS ALLERGIÁS REAKCIÓT VÁLTHATNAK KI!
Óvatossági intézkedések: kérjük, olvass el és kövesse az utasításokat. A termék használata 16 éves kor alatt nem ajánlott. Az ideiglenes „fekete henna” tetoválás növelheti az allergia kialakulásának veszélyét. Ne használjon hajfestéket vagy hajszínezőt, ha arcán kiütés van, vagy fejbőre érzékeny, irritált, sérült vagy hajfestés után korábban bármilyen reakciót észlelt. Szempilla- és szemöldökfestésre nem használható. Védőkesztyű viselése kötelező! Szembe ne kerüljön! Szembekerülés esetén a szemet azonnal öblítsük ki. Használata után a hajat alaposan öblítsük le! Gyermekektől elzárva tartandó!
Allergia teszt: a termék minden egyes alkalmazása előtt 48 órával végezze el az allergia tesztet. Ennek érdekében vigyen fel egy keveset a készítményből a könyök belső oldalára. Hagyja ezt a helyet letakaratlanul 45 percig, majd mossa le. Amennyiben 48 órán belül nem észlel irritációt vagy elvörösödést, alkalmazhatja a készítményt.

Tulajdonságok
Hajápoló hatás detoxikáló, fejbőrnyugtató, fésülést könnyítő, frissítő, hajerősítő, hajhullás ellen, hajnövekedést serkentő, hamvasító, hidratáló, hajregeneráló, sárga hatás elleni, színvédő, tápláló, töredezettség elleni, UV védelem, volumen növelő
Hajtípus festett, fénytelen, göndör, igénybe vett, korpás, normál, nehezen kezelhető, ősz, töredezett, vékony szálú, száraz, szőkített, zsíros
Termék jellemzők ásványi olaj mentes, dermatológiailag tesztelt, gyógynövény tartalmú, kőolaj származék mentes, természetes összetevők, parabén mentes, PEG mentes, SLES mentes, SLS mentes, sómentes, szilikon mentes, színezék mentes
Ajánlott korosztály 30+, 40+, 50+, 60+, 70+

Írja meg a saját véleményét

Írjon véleményt a következő termékről: CAMELEO NEON COLORS kimosható hajszínező szőke hajra – kék
Ár
Minőség