CAMELEO NATURAL Detox termékcsalád zsálya kivonattal és természetes agyaggal, normál és zsíros hajra

Raktáron
SKU
cameleo-detox-csomag
Akciós ár 4 900 Ft Normál ár 5 596 Ft

A Cameleo Natural termékekben közvetlenül elérhetőek a természet veleszületett adottságai. Minden termékünkben legalább 95%-os a természetes összetevők aránya. 

Cameleo Detox termékcsalád zsálya kivonattal és természetes agyaggal, normál és zsíros hajra

A Cameleo termékek gyártója a Delia Cosmetics, immár 20 éve gyártja és forgalmazza kiváló minőségű termékeit a világ 79 országában. 


A Delia Cosmetics által gyártott Cameleo termékek, használata biztonságos, dermatológiailag tesztelt. A gyártó kifejezett figyelmet fordít a szigorú EU-s gyártási előírások és szabványok betartására. A Delia Cosmetics laboratóriumaiban nem végeznek állatkísérleteket.

Több mint 43 nemzetközi díjjal jutalmazták a Delia Cosmetics szépségápolási brandjeit és termékeit.

A CAMELEO legújabb termékcsaládja a 95%-os természetes hatóanyag tartalmú CAMELEO NATURAL.

cameleo natural detox természetes hajápolás

A természet nature szó a latin natus szóból ered, melynek jelentése születés.

A Cameleo Natural termékekben közvetlenül elérhetőek a természet veleszületett adottságai. Minden termékünkben legalább 95%-os a természetes összetevők aránya.

Ismerje meg a Cameleo Detox termékcsaládot zsálya kivonattal és természetes agyaggal, normál és zsíros hajra

Fő összetevők:

Zsálya kivonat

A zsálya stimulálja, táplálja és erősíti a hajat. Felfrissíti és méregteleníti a fejbőrt, megakadályozza az irritációt. A zsálya természetes jellemzője, hogy megakadályozza a túlzó zsírosodását a hajnak és kinyitja a pórusokat. Gátolja a hajhullás folyamatát és korpásodásgátló hatása van.

Természetes agyag

Összetett makró és mikro tápanyagforrás a haj számára, melyben megtalálható a magnézium, kalcium, kálium, szilícium, foszfor, vas, cink, szelén és réz. Mindezek mellett közvetíti ezeket az összetevőket a hajába és fejbőrébe. A kozmetikai agyagnak van egy nagyon értékes tulajdonsága: negatív töltéssel rendelkezik, így magához vonz minden pozitív töltésű anyagot például a mérgező anyagokat, szennyeződéseket és segít megszabadulni a fejbőrben felhalmozódott mérgektől. Az agyag a haj számára méregtelenítő és fertőtlenítő hatású. Tisztítja a hajat és a fejbőrt, regenerálja a faggyúmirigyeket és elnyeli a túlzott faggyúkiválasztást. Gyógyítja és enyhíti az irritációt, valamint táplálja és finoman növeli a haj mennyiségét.

0% SLS és SLES

Mi az SLS és SLES?
A samponokban leggyakrabban előforduló tisztítószer. SLS (Sodium Lauryl Sulfate) és SLES (Sodium Laureth Sulfate) mosó hatású anyagok, melyek elsősorban az erős habzásért felelősek. Ha egy samponnak nagyon intenzív a habzása, akkor valószínűleg a fő alkotóeleme SLS vagy SLES. Ezeknek az anyagoknak a magas koncentrációja irritálja a fejbőrt és hajszárazságot okoz.

Lehet egy sampon megfelelő SLS és SLES nélkül is?
Igen, teljes mértékben. SLS és SLES hatóanyagoknál manapság sokkal kíméletesebb összetevők is rendelkezésre állnak.

0% PARABÉN

A parabén a leggyakrabban használt tartósítószer a szépségápolásban. A termékekben magas koncentrációjú parabén bőr irritációhoz és bőrpirossághoz vezethet. A parabének a leggyakoribb allergiát kiváltó összetevők.

A Cameleo termékekben nincs tartósítószer?
De igen, van bennük. De kizárólag kíméletes tartósítószereket tartalmaznak, melyek minimálissá csökkentik az esetleges irritációt és allergiás reakció lehetőségét.

0% SZILIKON

Szilikon összetevőkent való alkalmazása az egyik módja a haj látszólagos simaságának és fényességének. A fő gond a szilikonnal, hogy a hatása csak felületi és nem a haj természetes tartását és fényességét javítja.

A szilikon megvonása a termékekből hatással van az aktív összetevők felszívódására. A szilikon finom réteget képez a bőrön és hajon, ami gátolhatja a hatóanyagok megfelelő felszívódását.

0% PEG EMULGÁLÓSZER

A PEG emulgálószerek kevert vegyületek, melyek a kozmetikai termékek állagáért felelnek. Ezek a szerek segítik a vizes és olajos összetevők megfelelő eloszlását a kozmetikumokban.

Mi a gond a PEG emulgálószerekkel?
Egyes PEG-ek károsak lehetnek, mivel az előállításuk során mérgező gázokat használhatnak, melyeknek neve etilén-oxid. Ezek a részecskék képesek a termékeken keresztül szervezetünkbe is felszívódni. Lehetséges negatív hatásai az eltömődött pórusok, viszketés és gyulladt, irritált bőr.

0% KÖOLAJ SZÁRMAZÉK (paraffin, ásványi olajok)

A paraffin, a petrolatum vagy az ásványi olaj kozmetikai készítményekben a termék megfelelő konzisztenciájának állagának létrehozásához használják . Nincs különösebb előnyös tulajdonságuk. Ezeknek az összetevőknek az olcsósága a legfőbb ok, hogy kozmetikumokhoz hozzáadják. Ezen összetevők, elzárhatják a pórusokat, így csökkentve a bőr természetes méreganyag lebontásának képességét.

természetes hajápoló

A csomag tartalmazza a teljes termékcsaládot.

CAMELEO NATURAL DETOX Pre-shampoo hajmosás előtti maszk agyaggal

CAMELEO NATURAL DETOX Sampon természetes agyaggal – hajmosáshoz

CAMELEO NATURAL DETOX Hajkondicionáló természetes agyaggal  - hajmosás urán

CAMELEO NATURAL DETOX Hajszérum természetes agyaggal - a hajvégekhez

Írja meg a saját véleményét

Írjon véleményt a következő termékről: CAMELEO NATURAL Detox termékcsalád zsálya kivonattal és természetes agyaggal, normál és zsíros hajra
Ár
Minőség